I lager.

Digital rådgivning

1 800 kr

Jag har mer eller mindre alltid haft ett brinnande intresse för inredning vilket med tiden utvecklades till en kanske lite särskild inredningsstil. Jag älskar lite otippade mixar mellan gammalt och nytt, lantligt och modernt, bohemiskt och minimalistiskt, men samtidigt har jag god koll på de flesta inredningsstilar.

Bland bilderna kan du se ett litet axplock av det jag gjort tidigare. Jag glömmer ofta att fota mina projekt, men i framtiden ska jag bli betydligt bättre på att dokumentera allt.

Ibland kan man behöva ett par nya ögon för att se möjligheterna i sitt egna hem. Jag hjälper dig hela vägen oavsett om det bara gäller en liten knuff i rätt riktning eller om du är i behov av rådgivning med en helrenovering. Allt ifrån tips på möblering av befintliga möbler till Mood boards med tips på nya golv, tapeter och väggfärger, nya inredningsdetaljer och möbler!

Allt jag behöver är att veta är vad du vill ha hjälp med och jag tar gärna emot referensbilder för vilken typ av inredning som tilltalar dig.

Jag har delat upp rådgivningen i 4 olika paket;

Paket 1:
Gör om med det du har - jag hjälper dig med små förändringar med saker du redan har - hur du sätter upp en tavelvägg, en alternativ möblering med befintliga möbler eller hur du kan placera ljuskällorna för att skapa harmoni i rummet. Tips på kompletteringar i dekoration och inredning.
Priset gäller för max 2 rum.

Paket 2:
Enklare inredningstips - t ex byta väggfärg och saker du skulle kunna ta bort/lägga till för att få en röd tråd genom rummet. Mindre justeringar som gör stor skillnad!
Priset gäller för max 2 rum.

Paket3:
Komplettering - Om du har en del möbler kvar som du vill behålla så hjälper jag dig med resten - du kanske t ex vill behålla sängen med behöver hjälp med sidomöbler, textilier och annat. Jag sätter upp en Mood board och hjälper dig längs vägen!
Priset gäller för 1 rum.

Paket 4:
Hela paketet - Renovering med Mood Board och inköpslista för golv, väggar, samt produkter såsom dekorationer, ljussättning, textilier och möbler. Vi utgår mer eller mindre från ett tomt rum och jag hjälper dig med allt som behövs!
Priset gäller för 1 rum.

Observera att det inte är någon ångerrätt efter att du mottagit Mood boards eller rådgivning.