Lite blogg, lite nyheter, lite annat...

Specialrapport direkt från livet.

Här kommer det förmodligen (läs: högst troligt) uppdateras väldigt oregelbundet. Ganska exakt bara när saker och ting dyker upp. Kanske på förhand någon gång. Och andra gånger i efterhand.

18 Mars 2024

Nytt på hemsidan!

Jag har tidigare arbetat otroligt mycket med att göra om prylar och möbler. Och jag kände att med tanke på hur mycket arbete och tid jag lagt ner på det, så känns det så bortkastat om jag inte skulle dela med mig av det här på min hemsida! Jag har bara börjat än sålänge, kategorin kommer successivt fyllas på, så håll dig uppdaterad!

Du hittar Inredning, Styling och DIY här.

Jag tror dessutom att det kan uppskattas av många av mina följare, ge idéer och inspirera.

Jag kommer bli mer aktiv med mitt Nyhetsbrev från nu också, så om du vill ha uppdateringar om nya inlägg inom Steg-för-steg, DIY m.m. eller ta del av exklusiva erbjudanden, signa upp dig till mitt nyhetsbrev!


16 Mars 2024

Återbrukade loppisfynd

Nu har jag ett nytt experiment på gång! Jag hoppas för allt i världen att det blir (minst) lika bra som det känns som att det kan komma att bli!

Jag har alltid haft en förkärlek till återbruk, jag älskar idén om att ta till vara på gamla prylar som ingen direkt bryr sig om längre och ge dem nytt liv igen. Så, näst ut hos mig kommer bli att ge ett par krukor och vaser en ordentlig make-over.

Stay tuned!


10 November 2023

Nu har du möjlighet att synas i min webshop!

Sådär då... nu har flytten blivit avklarad och jag har fått ett helt eget målar-rum! Vilken lyx, vilken lycka! Jag känner mig så tacksam.

Det betyder förvisso inte att jag kommer ha mer tid för målerierna, jag är fortsatt småbarnsmorsa, men det ger mig en möjlighet att kladda omkring bäst jag vill när tillfälle ges, utan att behöva städa undan varenda pedal på direkten. Och bara det är ju lyxigt i sig.

Jag har även bestämt mig för att (åtminstone under en tid framöver) prova att låta andra konstnärer synas på min sida. Allt hantverk är välkommet - keramik, smycken, målningar, textilier - allt! Min vision är att min hemsida kanske skulle kunna gynna fler som tragglar med att nå ut med sina hantverk, att fungera lite som en portal med mängder av olika hantverksformer samlade på en och samma plats. Jag tänker att det skulle ju gynna både konstnärer och kunder - hur kul som helst!


24 September 2023

STUNDAD FLYTT OCH NYA MÖJLIGHETER

Ja... nu stundas en flytt för min del. Och det kommer bli så bra i nya hemmet. Jag kommer ha en egen plats för mina målerier och andra hittepån - äntligen!

Jag är så glad och ser så himla mycket fram emot det! LYCKA!

Tänk, att ha plats för att skvätta färg, plats för att sprida ut sig, ha flera projekt igång samtidigt, med en egen dörr man bara kan stänga igen när man pausar - utan att behöva städa bort penslar, färger och dukar varenda gång.

Varje gång jag städar bort ett pausat projekt blir det nästan som att man förlorar 'flow:et', man tappar den röda tråden mellan färglagren. Så, att ha ett alldeles eget krypin för skapandet tror jag kommer gynna processen på enbart positiva sätt! Så spännande!

Att nya hemmet dessutom ligger ute på landet, med en stor äng som utsikt precis utanför vardagsrummet... bara det är ju helt fantastiskt. Tänk vilken inspiration det kommer att bli i mitt skapande!

Jag är så glad att jag skulle kunna börja grina.

Jag känner mig så lyckligt lottad.


12 Mars 2023

NYA KOLLEKTIONER PÅ VÄG

Jag har fått mersmak för jordiga toner och har påbörjat ett par kollektioner där jag enbart använder mig av brunt, beige, grönt och vitt. Väldigt neutralt men jag skulle definitivt inte säga intetsägande. Ena serien fylls av en egen skildring av natur och landskapsmotiv, vilket är någonting jag aldrig sysslat med tidigare.

För det här projektet låter jag naturen vara min inspirationskälla. Jag tänker berg, jag tänker stormiga väder, djupa dalar och jag tänker patinerad rost - så himla härligt!

Jag hoppas att Du blir lika förtjust i resultaten som jag är!

Se serien Hippie Road och Make Lemonade här.


30 November 2022

Mina damer gästar studio cecil, Borås

Från dagen idag till ära kan ni nu se några av mina verk IRL i landets regnigaste stad. Vilken lycka! Ett minst sagt välkommet samarbete med stadens härliga Qia, vars plan är att samla en hel drös med hantverkare och sälja deras alster i inte mindre än Pistolero's och Studio Cecil's smakfullt inredda lokaler i centrala Borås.

Om jag får lov att vara lite tramsig, så kan jag passa på att erkänna att jag kände mig lite starstruck när jag tassade in med mina tavlor under armen, då trots att mötet vart planerat och överenskommet sedan innan. Pistolero är nämligen en tatueringsstudio jag följt sedan urminnes och de har ett gäng otroligt duktiga tatuerare på plats. För några år sedan tog de ett kliv utanför boxen och numera har de ett helt skönhetsharem i sina lokaler, skulle man kunna säga. Hit kan man gå om man vill fylla på med bläck i huden, pierca sig, fixa bryn eller naglar, ta en massage eller fixa kalufsen - och från idag då även kika på min konst! Halleluja!