Här nedan kan du se mina tidigare inrednings-projekt och olika events

Jag älskar inredning och när du själv står och stampar hjälper jag mer än gärna till! Här nedan hittar du mina tidigare stylinguppdrag och andra events jag hållt/deltagit i - både kursaktiviteter, homestyling, utställningar och annat. Kontakta mig om du har några frågor eller annat att dela med dig av!

Homestyling: GÖTEBORG, Hösten 2017
 

Färgglatt och lekfullt. En rejäl makeover i en rätt nergången lägenhet. Det mesta i inredningen - både möbler och annat - kommer från min egen butik.

Workshop: 14 maj 2017, Chalk paint

Idag hade vi besök ända ifrån Malmö! Det var en helt fantastisk grupp som experimenterade och tänkte långt utanför boxen - så skoj! Och vad jag förstod var kursen uppskattad när hela gruppen ville skriva upp sig på vår nästa Rost och Betong-kurs! Härligt!
Tack allihopa för den här dagen!

Workshop: 5 mars 2017, Milk paint

Woho vilken trevlig kursdag det här var! Jag (Lina) hade hur kul som helst och det var jätteskoj att ni ville prova på många olika varianter med varje teknik. Experimenten resulterade i en hel del olika effekter - SUPER! Jag ser verkligen fram emot att se foton på era ommålade möbler med milk paint!

Workshop: 30 oktober 2016, Milk paint

Wow (!) vad kul det här var! Två mor-och-dotter-par var riktigt kul, likaså långväga besök från Ängelholm! Så mycket skratt och timmarna bara flög iväg.
Det var riktigt kul att se alla olika idéer ni hade för era Vintage-skyltar, kreativiteten nästan rann över, haha! Jag vill tacka alla otroligt duktiga deltagare för den här dagen, både för all inspiration ni gav mig och för alla goda skratt!

Workshop: 25 oktober 2015, Milk paint

Tack för en fantastisk kurs! Det var himla trevligt idag, det vart mycket pastelliga färger och en hel del experimentering!

Workshop: 4 juli 2015, Milk paint

Det vart många imponerade miner och ett par glädjetjut från dagens deltagare! Underbart! Det var en liten grupp, men åh vilken härlig dag. Vi experimenterade en hel del med de olika effekterna, teknikerna och färgerna. En väldigt lyckad kurs med långväga besök från både Lysekil och Nord Norge! Tack ska ni ha!

Homestyling: LÖVSKOGSGATAN 4, GÖTEBORG, April 2017

Nedtonat och stiligt. Styling inför en lägenhetsvisning. Här använde vi möbler som redan fanns i hemmet och la till pricken över i:t - lånade prylar direkt från min butik.

Workshop: 23 april 2017, Chalk paint

Idag vart det väldigt glada miner över resultaten för de målade möblerna - vilken härlig känsla att få till den önskade looken helt på egen hand, eller hur?! Leenden och mängder av skratt, precis som det ska vara! Tack allihopa för att ni gjorde min dag helt perfekt!

Workshop: 29 januari 2017, Milk paint

Vilken underbar grupp av människor! Jag vill tacka er allihopa för riktigt trevliga timmar och jag hoppas att ni hade lika kul som jag hade! Det enda jag har att anmärka på är att ni åt på tok för lite kakor, nu ligger de kvar här nere i verkstaden och bara väntar på att bli uppätna. Jag kommer äta upp allihop själv... haha.
Det visade sig att en blandning mellan Göteborgare, Halmstadbor och en skvätt från Kungsör är det som krävs för att göra en regnig dag till ett underverk! Tack för alla skratt, diskussioner och härliga berättelser!

Workshop: 15 maj 2016, Autentico paint

Tack för en underbar dag! Det här var riktigt kul. Det känns otroligt bra att komma hem efter att ha varit nervös över att hålla en helt ny kurs, men det här gick över förväntan! Tack för det och tack för att ni hade lite överseende med att ordningen mellan de olika teknikerna kanske inte vart helt optimal.

Workshop: 20 september 2015, Milk paint

Idag var en riktigt härlig dag! Det var många som vågade sig på att prova sina egna små effekter och det blev mängder av roliga färgkombinationer. Jag vill tacka alla deltagare för en riktigt trevlig Söndag!

Workshop: 30 maj 2014, Milk paint

Först och främst vill jag tacka deltagarna för en fantastisk dag! Jag hade jättekul och det var en superb grupp! Det vart en mysig liten kurs med 4 deltagare.
Det här var allra första gången jag höll i en målarkurs (workshop) och nu så här i efterhand förstår jag inte alls varför jag vart så nervös - det var ju jättekul! Det var himla kul att se alla olika färgval ni gjorde, höra alla era idéer och se hur era målerier slutade!