Tillgängliga Chalkpaintings Original

Om du är intresserad av att handla hos mig eller om du vill veta någonting mer kring specialbeställningar, hör av dig till mig.

Akryl & Sprayfärg

Posters

Skisser & Kol

Inredning & Dekoration

Mina Chalkpaintings är målade till största del med dekorativa färger såsom Chalk paint by Annie Sloan. Ibland blandas även andra material och färgertyper in - akryl, olja och andra medium; bladguld, vaxer och formmassa.
Jag målar gärna motiv på beställning, både mer abstrakt konst och annat. Kontakta mig för mer info, berätta om dina önskemål gällande motiv, färger och storlek så svarar vi med prisidé samt tidsram för när vi tror att målningen står färdig.

Chalkpaintings finns i varianter både med och utan ram. De med ram är återbrukade gamla tavlor som passerat sina ljusare dagar. I dem är det antingen målat direkt på det tidigare motivet, om motivet inte passat mig byts canvasen ut till en ny men ramen får bli kvar.

Canvasen som används är av finare kvalitet, förstärkt linne, noga utvald av mig själv för att ha precis rätt struktur och färg. Jag väljer nämligen att måla på baksidan av canvasen då jag anser att de ger målningarna lite mer effekt och tokig känsla.
- "Varför ska man vara som alla andra, det finns ju redan så många av dem!"

På min Youtube-sida kan du se snabbspolade videos på hela processen från tom canvas till färdig tavla.