Homestyling i en nedgången lägenhet i Göteborg. Färgglatt och lekfullt!

Lina - en influencer och återbrukstok

Inredning & Kons med fokus på återbruk och det unika; Gör-det-själv (DIY) och handplockade prylar

Inredning och målande är någonting som alltid legat mig varmt om hjärtat. På den här sidan kommer jag dela med mig av mina mest effektiva tricks för att bryta de hetaste inredningstrenderna - jag skulle nog vilja påstå att jag har en unik stil i det jag gör. Jag kommer visa upp min egen konst, vilken jag skapar mestadels från återbrukade äldre tavlor, jag älskar tanken med återbruk!

Bild från Storegården i Borås - www.store-garden.com Bild från Storegården i Borås - www.store-garden.com

Ja, jag kom hem från arbetet (utomlands) nu i förrgår och de två senaste dagarna har det varit full rulle på mig, minst sagt. Jag har trotsat förkylning och feber och bara kört stenhårt inför kommande projekt!

Jag har ett par saker på gång - som alltid - jag kan ju aldrig sitta still, haha! Men första steget innan jag kan fortsätta planering och förberedelse för nästa äventyr var att införskaffa mig ny färg och nya material för mina målningar. Så det har jag ägnat de två senaste dagarna med, bland annat.

Det blev en hel del nya kulörer och eftermiddag/kväll har gått åt att måla upp flera ramar som mäter hela 180x110 cm (vad kan jag tänkas ha för plan för dem tro?!) Haha!

Read the full post »

Lina

Jag älskar unik och härlig heminredning, jag fokuserar inte särskilt mycket på de hetaste trenderna då jag tycker att det är mycket roligare att göra saker och ting på mitt eget lilla vis.

Jag delar med mig av mängder av Steg-för-steg här på min blogg, även på min Youtube-kanal. Dela gärna inläggen och glöm inte att följa min kanal! Alla mina videos har undertexter.

Kontakta mig

Klicka på bilden för att komma till @linakarolina.interior på instagram

Vill du få mitt nyhetsbrev?

Ta del av senaste nytt och mängder av inrednings-inspiration! Maila mig så lägger jag till dig i listan. Du kan när som helst avregistrera din e-post.

Klicka på bilden för att komma till @linakarolina.gbg på instagram

Dela gärna

Dela min sida med dina vänner snabbt och enkelt via sociala medier och e-post.

Follow