Homestyling i en nedgången lägenhet i Göteborg. Färgglatt och lekfullt!

Lina - en influencer och återbrukstok

Inredning & Kons med fokus på återbruk och det unika; Gör-det-själv (DIY) och handplockade prylar

Inredning och målande är någonting som alltid legat mig varmt om hjärtat. På den här sidan kommer jag dela med mig av mina mest effektiva tricks för att bryta de hetaste inredningstrenderna - jag skulle nog vilja påstå att jag har en unik stil i det jag gör. Jag kommer visa upp min egen konst, vilken jag skapar mestadels från återbrukade äldre tavlor, jag älskar tanken med återbruk!

För er som har följt mig ett tag behöver jag inte säga att jag inte är särskilt duktig på att odla saker. Mina gröna fingrar existerar inte, om man säger så. - Fram till nu!

Jag hittade en hel drös med kastanjer under en promenad i höstas och jag har länge försökt få både avokadokärnor, ekollon och diverse fröer att gro - men utan att lyckas. I somras försökte jag mig även på jordgubbar, men det blev också en totalflopp. (Om du söker på hashtagen #växtpatrullen på instagram hittar du lite odlingsprojekt från lite alla möjliga, jättemysigt!)

Men, nu verkar mina kastanjer inte sluta växa, de skjuter i höjd i en redig fart och det är så här jag gjorde...

Read the full post »

Lina

Jag älskar unik och härlig heminredning, jag fokuserar inte särskilt mycket på de hetaste trenderna då jag tycker att det är mycket roligare att göra saker och ting på mitt eget lilla vis.

Jag delar med mig av mängder av Steg-för-steg här på min blogg, även på min Youtube-kanal. Dela gärna inläggen och glöm inte att följa min kanal! Alla mina videos har undertexter.

Kontakta mig

Klicka på bilden för att komma till @linakarolina.interior på instagram

Vill du få mitt nyhetsbrev?

Ta del av senaste nytt och mängder av inrednings-inspiration! Maila mig så lägger jag till dig i listan. Du kan när som helst avregistrera din e-post.

Klicka på bilden för att komma till @linakarolina.gbg på instagram

Dela gärna

Dela min sida med dina vänner snabbt och enkelt via sociala medier och e-post.

Follow