Shopping och äventyr på gång!

Bild från Storegården i Borås - www.store-garden.com Bild från Storegården i Borås - www.store-garden.com

Ja, jag kom hem från arbetet (utomlands) nu i förrgår och de två senaste dagarna har det varit full rulle på mig, minst sagt. Jag har trotsat förkylning och feber och bara kört stenhårt inför kommande projekt!

Jag har ett par saker på gång - som alltid - jag kan ju aldrig sitta still, haha! Men första steget innan jag kan fortsätta planering och förberedelse för nästa äventyr var att införskaffa mig ny färg och nya material för mina målningar. Så det har jag ägnat de två senaste dagarna med, bland annat.

Det blev en hel del nya kulörer och eftermiddag/kväll har gått åt att måla upp flera ramar som mäter hela 180x110 cm (vad kan jag tänkas ha för plan för dem tro?!) Haha!

Färgen var jag iväg och köpte hos det glada gänget på Storegården i Borås, mitt i centrum. Världens sötaste lilla butik med den perfekta mixen av lantliga prylar. Och färg då, såklart.
Jag blir alltid så himla glad när jag besöker dem, alltid känner man sig så välkommen och jag lämnar alltid den lilla lokalen med världens tramsigaste flin i ansiktet.
Här till vänster ser ni Sarah James Larsson, utgivare på Storegården.

Jag gick faktiskt min första Chalk paint-kurs hos dem, två stycken, hos Sarah och det var riktigt skoj - jag rekommenderar det verkligen, det var så avslappnat och härligt. De håller kurser både för nybörjare och mer avancerade målerier, dessutom har de inspirationskurser/kvällar där man liksom bara kan sitta och måla och umgås - hur mysigt?!

Ja... och vad är det då jag kan tänkas ha på gång nu det närmaste?! Det kan jag inte helt och hållet gå ut med i nuläget även om det förstås kliar i fingrarna och jag studsar av glädje när jag tänker på det. Det kommer få bli lite snabba puckar för mig nu så jag hoppas innerligt att den här förkylningen blåser förbi lika snabbt som den kom! Det blir att stoppa vitlök i öronen och dricka honung direkt ur burken ikväll.

Jag kom på att jag ju helt glömt bort att uppdatera hur det går för mig i den där 100 Happy Days-challangen, jag har faktiskt till och med glömt bort den stundvis. Men för att göra en snabb och hastig rapport kan jag säga att det går toppen! Jag har inte haft en endaste såndär riktigt kass dag sedan jag bestämde mig för att jag skulle köra på det. Jag har vaknat upp på mindre bra humör ett par gånger, men efter bara en liten stund har det faktiskt slagit mig att jag ju inte kan vara gnällig och purken om jag ska vara lycklig 100 dagar i rad, haha. Så, då har det plötsligt vänt igen och dagen har tonat över till en riktigt bra dag.

Har du några projekt eller äventyr på gång inom det närmaste?

Kommentera gärna:

Most reasent posts

Most reasent comments

Blog archives

Links

Tag cloud