En härlig start på det nya året!

Chalkpainting original - Karma isn't a bitch unless you are Chalkpainting original - Karma isn't a bitch unless you are

2018 har startat riktigt bra för mig. Jag firade in 12-slager med en fantastisk middag med ett par vänner, vi tog ett par öl och drack lite champagne, men ingen större fest - det var helt perfekt om ni frågar mig!

Vidare, jobbet har hittills vart bra. Smidigt och avslappnat. Inte för mycket stress men samtidigt inte för lite.

Men nu, till de riktigt roliga nyheterna! : 

Min senaste Chalkpainting (färdig idag) - Karma isn't a bitch unless you are
Min senaste Chalkpainting (färdig idag) - Karma isn't a bitch unless you are

Jag har sett en hel del tavlor på händer i skarpa färger som jag vart inspirerad av för min senaste tavla. Men jag hade lite beslutsångest över hur jag ville att handen skulle hållas i min målning så jag rådfrågade min syster i saken. Hon tyckte att jag skulle göra en hand som visar fulfingret, "Det känns lite som du" sa hon, haha. Så, så fick det bli!
Jag valde att döpa tavlan till Karma isn't a bitch unless you are.

Chalkpainting original - Frida Chalkpainting original - Frida

Min Chalkpainting Frida är numera såld och hänger nu på väggen i sitt nya hem. Det är första tavlan som sålts i år och hennes nya familj verkar vara glada över sitt nya tillskott. Sålänge mina kunder är glada, är jag glad!

Jag jobbar på som en dåre (känns det som) med mina långhalsade damer för en kommande utställning (jag kommer till att behöva ca 20 stycken), men de blir sålda snabbare än jag hinner arbeta ibland, haha. Ett angenämt problem, minst sagt.

Näst upp är en specialbeställning. Jag har fått i uppdrag att göra ett familjeporträtt i min egen stil - på en ganska så stor familj och deras fina vovve. Det ska bli så kul! Storleken på den här tavlan ska bli hela 180 cm på bredden och höjden kommer landa på ca 110 cm. Den kommer alltså bli helt enorm! Hur kul är inte det?!
Och jag känner mig så hedrad att ha blivit vald att göra det här. Men, som alltid, jag är ganska nervös eftersom att det faktiskt är en familj jag ska måla. Jag vill ju inte att någon ska känna sig missnöjd med min skildring...

Som alltid kommer jag göra mitt allra bästa och jag håller tummarna för att det räcker!

Hur har din start på det nya året varit?!

Chalkpainting original - Perfectly imperfect
Chalkpainting original - Perfectly imperfect

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Blogg arkiv

Länkar

Tag cloud