WackyGoose butiken stänger igen!

Byrå och kruka målad med Annie Sloan Chalk paint Byrå och kruka målad med Annie Sloan Chalk paint

Hej på er allihop! Nu kommer här ett lite längre inlägg och jag hoppas att det inte gör någon upprörd eller alltför förtvivlad.

Med blandade känslor kommer vi nu med beskedet att vår älskade butik i hjärtat av Göteborg (Sverige) har stängt igen.

Det här är ett beslut som vi har tagit för att livet har öppnat upp för många andra möjligheter och nya vägar vi valt att trampa in på.
Vi kommer från nu satsa mer på inspiration tills vidare, jag (Lina) kommer fortsätta med mina tavlor och en mindre del möbelmålerier, därefter får vi se lite hur alla bitar hamnar på plats helt enkelt. Ibland är det ju så, livet tar nya vändningar och möjligheter läggs framför fötterna som man helt enkelt inte kan avstå. Ni kommer kunna följa mina nya påhitt och äventyr här på bloggen och jag hoppas naturligtvis att ni vill fortsätta följa alla mina projekt och andra tokigheter.

Glöm inte att klicka in och spara den här sidan som ett bokmärke i din webläsare, så att du inte missar någonting härifrån i framtiden!

Det här är jag, Lina, ni kommer definitivt få se mer av mig och alla mina projekt jag tar mig an. Men det kommer i framtiden ske på ett lite annorlunda sätt än det gjort hittils. Även om butiken har stängt igen är äventyren inte över för min del. Så, fortsätt följa alla kanaler och profiler, there is more to come!
Det här är jag, Lina, ni kommer definitivt få se mer av mig och alla mina projekt jag tar mig an. Men det kommer i framtiden ske på ett lite annorlunda sätt än det gjort hittils. Även om butiken har stängt igen är äventyren inte över för min del. Så, fortsätt följa alla kanaler och profiler, there is more to come!

WackyGoose butiken har stängt sina portar för sista gången och vi ber om ursäkt för detta korta varsel, men ibland är det U-sväng som gäller och så har det blivit i det här fallet, med expressfart!
Här kan du hitta Linas instagram...
Här kan du hitta vår nya Facebook-sida...

WackyGoose kommer byta namn då butiken inte kommer existera mera. Den nya sidan (den här) kommer gå under namnet LinaKarolina och tids nog kommer en webshop arbetas upp på hemsidan. Men, saker få ta den tid de tar, jag har bestämt mig för att hålla inredningen och mina målningar på en hobby-nivå och inte inleda någon stress kring mitt skapande.

Vad händer nu?

Det kommer ske en liten förändring med både Facebook-sidan och vår instagram för att allting ska passa in i det nya konceptet. Jag (Lina) hoppas naturligtvis att ni alla vill fortsätta att följa mig och stötta mig i alla mina hittepån!
Instagram och Facebook kommer nu proppas med inspiration och andra äventyr! Jag hoppas att ni kommer gilla vår lite nyare bana.
LinaKarolina.Arts på Facebook...
LinaKarolina.gbg på instagram...

Lina, fotograf Josefin Wahlstedt Lina, fotograf Josefin Wahlstedt

"Jag har haft så otroligt roligt under resan med butiken och jag har träffat oändlingt många härliga människor som gjort mitt liv rikare!

Jag har lärt mig mer än jag hade kunnat drömma om och skrattat så jag kiknat många gånger tillsammans med er. Men nu är det dags för mig att spinna vidare i livet.
Tack för allt, ni ska veta att ni har varit helt fantastiska allihopa!
Kramar // Lina"

För er som vill kan ni nu även följa min privata instagram (@linakarolina.gbg) och Youtube-sidan kommer stå kvar som den gör, där finner du mängder av måleri-tekniker, Steg-för-steg och annat skoj som kan inspirera i olika skapanden både när det kommer till hemmet och annat. En halv tanke finns även om att börja med en video blogg för att ni ska kunna följa mitt nya liv lite bättre, men vi får se hur det blir med det.

Missa inte att klicka in på min Youtube-kanal och prenumerera! Det dyker hela tiden upp ny inspiration där. Varje video har egna undertexter (svenska och engelska).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln