Välkommen till oss

Gammalt linneskåp ommålat i Annie Sloan Chalk paint, färgen Aubusson, vaxat med både brunt och svart vax. Mängder av steg-för-steg-videos hittar du på: www.youtube.com/wackygoose. Både skåp och dekora Gammalt linneskåp ommålat i Annie Sloan Chalk paint, färgen Aubusson, vaxat med både brunt och svart vax. Mängder av steg-för-steg-videos hittar du på: www.youtube.com/wackygoose. Både skåp och dekora

Ja, välkomna ska ni alla vara, hit till mitt lilla krypin. Lina kallas jag och det är mig ni kommer få se mycket av här på sidan, dels via bloggen och dels via mina lite tokiga inredningsäventyr.

Här på sidan kommer jag bjuda på mängder av Steg-för-steg både när det kommer till att måla om möbler (och småprylar) och andra Gör-det-själv-projekt för hemmet. Jag kommer även bjuda på en del om de hetaste trenderna och kanske även hur man mest effektivt bryter inredningslagarna. Jag har nämligen en lite udda stil i det jag gör - jag älskar lite otippade mixar mellan gammalt och nytt, lantligt och modernt, bohemskt och minimalism. Allt om detta kommer ni kunna följa här på hemsidan!

Jag kommer även bjuda på en hel del styling, så ni kommer få goda möjligheter att hänga med på vad jag menar med 'otippade mixar' och hänga med på när jag inreder lite olika hus och hem!

Vidare arbetar jag med försäljning via nätet. Jag har tidigare drivit en inredningsbutik (WackyGoose inredning & möbelstudio) i hjärtat av Göteborg, men tiderna förändras och man inleder nya kapitel i livet. Och tur är väl det på ett vis - nu kan jag ge gärnet och lägga all fokus precis där jag vill! Det kommer alltså inom sinom tid även dyka upp en webshop här på sidan där jag kommer erbjuda bland annat min egen konst, tavlor i både Oversize-format och varianter i lite mer humana storlekar. För de som inte känner att det är särskilt viktigt att hänga upp en originalmålning kommer jag även jobba på att få till posters av alla mina skapelser. Även de kommer finnas i webshoppen. Jag kommer traggla vidare med mina alster och försöka få till lite vernissager där jag stolt och lite generad kommer stå och visa upp dem för de som är intresserade. Vi får se lite hur det går med det.

Vad som mer kommer gå att hitta här på webben är noga utvalda saker till hemmet - däribland både möbler och annat. Jag kommer satsa stenhårt på att handplocka det allra bästa till just Ditt hem. Så, håll utkik!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln